Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ

on Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008




Η Καλομοίρα επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα και αυτή τη φορά μέσω… Ιαπωνίας! Εκεί που όλοι προσπαθούσαν να μάθουν γιατί η Καλομοίρα άφησε τα πάτρια εδάφη, ο ALPHA τους βγήκε από τη γωνία.

Το κανάλι της Κάντζας φέρνει το Καλομοιράκι από την Αμερική στην Ελλάδα μέσω… Ιαπωνίας! Πώς; Την έχρισε τηλεπαρουσιάστρια σε ένα νέο παιχνίδι Ιαπωνικής καταγωγής. Η Καλομοίρα υπέγραψε πριν λίγες μέρες για να παρουσιάσει το «Big in Japan».

Το παιχνίδι, που παίζεται σε 17 χώρες παγκοσμίως αυτή τη στιγμή, είναι ένα ατέλειωτο παιχνίδι για 12 παίκτες (6 ανδρες και 6 γυναίκες) που θα πρέπει να ταξιδέψουν έως τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου για να λάβουν μέρος. Έτσι η Καλομοίρα με τους 12 παίκτες θα είναι εκεί για περίπου 1,5 μήνα.

Οι παίκτες, οι οποίοι θα κατοικούν όλοι μαζί σ’ ένα σπίτι, θα συμμετέχουν ομαδικά, αλλά παράλληλα θα ανταγωνίζονται και μεταξύ τους, σε παράξενα αλλά και αστεία γιαπωνέζικα παιχνίδια. Έπαθλα και τιμωρίες θα περιμένουν νικητές και χαμένους. Οι νικητές από τα παιχνίδια θα επιβραβεύονται με ένα έπαθλο, ενώ οι χαμένοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια γιαπωνέζικη τιμωρία!

Το έπαθλο δεν το γνωρίζουμε ακόμα, ενώ το παιχνίδι θα βγει στην συχνότητα του ALPHA μετά τον Ιανουάριο.