Lara Croft...is back !!!

on Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Η 8η συνέχεια της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών Tomb Raider κυκλοφόρησε στις 21 Νοέμβρη στην Ευρώπη με τον τίτλο Underworld. H ιστορία βασίζεται στην αναζήτηση του «Πέλεκη του Θορ» ταξιδεύοντας στην Ταϊλανδή, την Αρκτική και το Μεξικό.

Δώδεκα χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι στο οποίο έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Lara Croft, οι προγραμματιστές της Chrystal Dynamic σχεδίασαν την πρωταγωνίστρια με εντυπωσιακές λεπτομέρειες παρέχοντας της 1.700 κινήσεις σε όλο το παιχνίδι. Οι περισσότερες από αυτές είναι εκούσιες εφόσον δεν έχουν πραγματική χρησιμότητα αλλά υπάρχουν για να δώσουν ρεαλισμό στην πασίγνωστη ηρωίδα.

Τα καινούρια χαρακτηριστικά που εισαγάγουν οι δημιουργοί της είναι οι μεγαλύτεροι σε έκταση περιβάλλοντες χώροι, λεπτομερώς σχεδιασμένοι, τα εντυπωσιακά ατμοσφαιρικά εφέ βροχής, ηλιοφάνειας, φωτιάς και άλλα, η δυνατότητα βοήθειας μέσα από το παιχνίδι ως προς την επίλυση παζλ και ένας χάρτης sonar GPS που εντοπίζει κρυμμένες περιοχές και αντικείμενα.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί στα καταστήματα για PC και τις κονσόλες XBOX 360, Wii, PlayStation 3, PlayStation 2 και Nintendo DS.

Επιμέλεια «Αργύρης» για το EviaMagazine.
ΠΗΓΗ : www.in.gr