on Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Ready to play the game o Δημήτρης Κοργιαλάς, απαντάει στην πρόκληση των Kwan, έρχομαι κι όπου βγει και το “Tainted Love”, το τραγούδι που όλοι αγαπήσαμε, ανεβάζει κι άλλο την ένταση κι απογειώνεται….

Το massive hit “Tainted Love” των Kwan, που απολαύσαμε και στα Mad Video Music Awards 2008, ακούγεται δυνατά … τώρα, και στα ελληνικά σε στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου! Και η πιο δροσερή συνεργασία της χρονιάς έχει χρώματα Ελληνο – Φιλανδικά!

Πώς όμως προέκυψε αυτή η ιδιαίτερη συνεργασία; Οι δημοφιλείς Kwan, το συγκρότημα της φιλανδικής pop-rock μουσικής -που ο κάθε δίσκος τους σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων, γίνεται χρυσός και σαρώνει όλα τα βραβεία-, ήρθαν στην Ελλάδα, γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ανακάλυψαν κοινά σημεία στους μουσικούς τους κόσμους και αποφάσισαν να μας χαρίσουν τη συνεργασία της χρονιάς! Μάλιστα η νέα εκδοχή του “Tainted Love” με τον Δημήτρη Κοργιαλά θα συμπεριληφθεί στο επόμενο άλμπουμ των Kwan!

Δημήτρης Κοργιαλάς, ο πιο ανήσυχος καλλιτέχνης της ελληνικής electro-pop σκηνής δε σταματάει ποτέ να ονειρεύεται, να στοχεύει στην καρδιά της μουσικής, να ρισκάρει και να ψάχνεται, φτάνει μόνο κάτι να τον συγκινεί. Που στην περίπτωσή μας, ήταν το “Tainted Love”, η μεγάλη επιτυχία των Kwan, από το τελευταίο τους άλμπουμ, “Little Notes”.

“Tainted Love” λοιπόν, με τον Δημήτρη Κοργιαλά και τους KWAN