ΨΥΧΡΑΙΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....

on Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΤΩΝ 16.

Νεκρός... Γιατί ? ? ? ? ?


Από χθες το βράδυ, η Ελλάδα είναι στο έλεος του χάους. Η φωνή της λογικής έχει χαθεί.. Προσπαθώ να σκεφτώ ψύχραιμα...


Σαφώς και ο/οι δολοφόνος/δολοφόνοι του Αλέξη δεν αξίζει να λέγονται αστυνομικοί.. Όμως, ούτε οι αστυνομικοί αξίζει να τους παραλληλίζουμε με αυτούς. Υπάρχουν καλοί αστυνομικοί και κακοί "μπάτσοι". Είναι ευκαιρία για τους καλούς αστυνομικούς να διορθώσουν το αίσθημα αηδίας που νιώθει σύσσωμο το ελληνικό έθνος σήμερα. Αποβάλλετε τους μπάτσους. Μην γίνεστε ίδιοι. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

Οι ζημιές που προκαλούν οι ταραξίες ανά την Ελλάδα είναι άσκοπες. Το μόνο που κάνουν είναι να κάνουν ακόμα δυσκολότερη την ζωή των οικογενειών κάποιων ανθρώπων, με το να καταστρέφουν τις περιουσίες τους, είτε αυτές είναι αυτοκίνητα, είτε είναι μαγαζιά.. Ο στόχος δεν πρέπει να είναι η καταστροφή. Αντίθετα, θα πρέπει να είναι η "ανοικοδόμηση" αυτού του ανίκανου κράτους. Με λογική, ψυχραιμία και χωρίς επεισόδια μπορεί να γίνει κάτι για το καλό όλων των πολιτών.

Αναρωτιέμαι πραγματικά, τι είναι καλύτερο? Οι άχρηστες/ανίκανες αρχές, ή η αναρχία (με την ιδεολογική έννοια, που δεν έχει να κάνει με τις καταστροφές)? Όταν φτάνουμε στο σημείο να σκεφτόμαστε έτσι, τα πράγματα δεν πάνε καλά..

Τελικά υπάρχει αντικειμενική και μη κατευθυνόμενη ενημέρωση στην Ελλάδα? Γιατί αυτά που βλέπω και ακούω από πολλούς με αηδιάζουν.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, του Καραμανλή, των σκανδάλων, της ανικανότητας, πιστεύει ότι εκπροσωπεύει πλέον τον ελληνικό λαό?

Αν γίνουν εκλογές, γιατί είμαι σίγουρος ότι Ν.Δ. και Πα.Σο.Κ. θα κυριαρχήσουν και πάλι στις κάλπεις? Μήπως τελικά οι Έλληνες είμαστε τόσο ηλίθιοι? Ή για ένα ρουσφέτι, για μια υπόσχεση είμαστε διατεθιμένοι να ψηφίσουμε και πάλι τους ίδιους που έχουν φέρει τα πράγματα σε αυτό το σημείο?
Τελικά, υπάρχει κάποιος που θα αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του? Ή το μόνο που ξέρετε είναι να "τρώτε"?

*είναι τιμή μου να δημοσιεύει το καλύτερο ελληνικό blog κάποιες σκέψεις μου.
Δυστυχώς, δεν ήταν για καλό.

*το blog μου δεν θέλει να έχει σχέση με πολιτική. ΕΓΩ δεν θέλω να έχω σχέση με την πολιτική. Απλά, σε κάτι τέτοια θέματα δεν μπορείς να αδιαφορείς.
*απαιτούμε όλοι δικαιοσύνη.
*εύχομαι πραγματικά να επικρατήσει η φωνή της λογικής και να μην υπάρξουν άλλες δυστυχίες.
*εύχομαι να μην ξαναασχοληθώ με τέτοια θέματα.
*ενημέρωση και φωτογραφίες εκτός από τα κανάλια είχα από χθες τα ξημερώματα από τα:
http://eviamagazine.blogspot.com/

ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
http://gtconfessionsofmymind.blogspot.com/