Τριφυλλάρα στους 16, για την πάρτυ σου Αλέξη..

on Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

TA ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ...


"Τριφυλλάρα στους 16, για την πα- για την πάρτυ σου Αλέξη"
Με αυτό το σύνθημα πανηγυρίσαμε χθες την μεγάλη πρόκριση στους 16 του C.L. στο γήπεδο! Μια πρόκριση, που όσο μεγάλη κι αν είναι, περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Σε κάθε μεγάλο αγώνα στο ΟΑΚΑ, όλοι περιμένουμε με περιέργεια να δούμε τι έχουν ετοιμάσει οι οργανωμένοι... Ποιός έχει ξεχάσει το τρομερό πανό με την (δεύτερη) Ίντερ? Την χορογραφία για τα 100 χρόνια με την Βέρντερ? Την νεκροκεφαλή με χαρτάκια που φτιάξανε με τον γαύρο? Χθες όμως, η στάση τους τα ξεπέρασε όλα αυτά...

Με την είσοδο των ομάδων, σηκώθηκε ένα πανό να προστεθεί στα αρκετά τριγύρω σχετικά με την μαύρη επικαιρότητα... "NO JUSTICE, NO PEACE - Θ13"... Τόσο απλά.. Και σιγή.. Απόλυτη σιγή.. Δυστυχώς, οι (άψογοι) Κύπριοι οπαδοί δεν πήραν χαμπάρι.. Και την ώρα εκείνη φώναζαν.. Και συνέχιζαν να φωνάζουν και με την έναρξη του αγώνα, όταν το υπόλοιπο γήπεδο κρατούσε αυθόρμητα αυτό το ενός λεπτού σιγή που η ΟΥΕΦΑ δεν "χάρισε" στον Αλέξη.. Και με το πέρασμα του ενός λεπτού η ιαχή "ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" να δονεί το ΟΑΚΑ.. Συγκλονιστική έναρξη!!

Στα του αγώνα, νίκη με 1-0 με καλή μπάλα από τον Παναθηναϊκό και μια Ανόρθωση που δεν κυνήγησε ποτέ τη νίκη. Το γκολ ο Καραγκούνης στο '69.. Είπαμε, ο αγώνας και η πρόκριση περνάνε σε δεύτερη μοίρα..


***Ο (Θεός) Μουρίνιο, δήλωσε έκπληκτος που πέρασε ο Παναθηναϊκός, ότι καλύτερες ομάδες ήταν οι Ίντερ και η Βέρντερ και ότι τυχερή θα είναι η ομάδα που θα κληρωθεί μαζί του.. Και επίσης, ότι θέλει να μας ξαναβρεί στους 8... Για να σκεφτώ...

-καλύτερη η Βέρντερ από τον Παναθηναϊκό??? 0-3 στην Γερμανία και 2-2 εδώ, με επιθετικό ριμπάουντ (με την κυριολεκτική μπασκετική ερμηνεία) στο πρώτο γκολ των Γερμανών και με καθολική ανωτερότητα του Παναθηναϊκού ΚΑΙ στα δύο παιχνίδια..
-καλύτερη η Ίντερ?? Ίσως, αν και στο πρώτο παιχνίδι, αν θυμάται καλά, πάλι τους είχαμε πατήσει.. Το 0-2 ήταν άτυχο..
-στα λόγια, όλοι καλοί είναι... Στις πράξεις?
-πώς μπορεί να θεωρηθεί μια ομάδα τυχερή αν κληρωθεί με τον Παναθηναϊκό στους 16, όταν ο ίδιος τον περιμένει στους 8??
-θα είναι η Ίντερ στους 8? Γιατί, εκτός του ότι δεν γεμίζει κανενός το μάτι, στους 16 έχει να αντιμετωπίσει θηρία... Και όχι Βέρντερ και Ανόρθωση..

Δεν πειράζει όμως... Ξυδάκι!! Αν δεν τα έλεγε αυτά (και πολλά άλλα) δεν θα τον αγαπούσαμε τόσο!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
*ήταν και ο Μανωλάκης εκεί!! Πώς να χάσεις έτσι??

*ποιός είχε την φαεινή ιδέα να βραβευτεί ο Μπορέλι 1+ ώρα πριν την έναρξη? Δυστυχώς δεν το πρόλαβα και μετά αναρωτιόμουν πότε θα γίνει...
*άψογη η στάση της αστυνομίας στο γήπεδο.. Διακριτικότατη.. Πάλι καλά..
*ωραίοι οι Κύπριοι οπαδοί! Ωραίοι και οι Έλληνες όμως απέναντί τους.. Όχι σαν κάποιους άλλους...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ "GIO-TAT"