ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

on Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Θέατρο Μάγων Μόσχας

Θέατρο Μάγων Μόσχας

Σήμερα Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008, στις 20.00, στο Θ.Παπαδημητρίου μάγοι, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.



Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το φημισμένο «Κρατικό Θεάτρο Μάγων της Μόσχας» και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, διοργανώνει μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση, που θα δοθεί τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Το Θέατρο μάγων της Μόσχας θα παρουσιάσει στην πόλη μας, ένα εορταστικό πρόγραμμα διάρκειας 1,5 ώρας. Οι καλλιτέχνες του, υπόσχονται στους θεατές ένα αξέχαστο θέαμα, που αποτελείται από τα καλύτερα και τα πιο εντυπωσιακά μαγικά και εφέ που καθηλώνουν τον θεατή και παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ευρύτερο κοινό. Μερικά από τα εφέ αυτά έχουν εφευρεθεί από τον ίδιο τον Καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου, Α. Λιασένκο και εκτελούνται αποκλειστικά από το Θέατρο Μάγων της Μόσχας.
Η Χριστουγεννιάτικη παράσταση των Μάγων της Μόσχας στη Χαλκίδα, θα είναι γιορτή νεότητας, μαγείας και ομορφιάς. Είναι ένα ιδιαίτερο μάθημα το οποίο διδάσκει μικρούς και μεγάλους θεατές ότι η ζωή είναι όμορφη και αν την βλέπεις έτσι, συμβαίνουν και θαύματα…


Σημείωση:
"Οι επαφές για την πραγματοποίηση της παραστάσης στην πόλη μας, είχε γίνει προ 2 μήνων. Λόγω όμως των περιορισμένων παραστάσεων που θα έδιναν στην Ελλάδα, δεν υπήρχε κενή ημερομηνία, ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων, που ήταν και η επιθυμία της Αντιδημάρχου πολιτισμού, κας Λίλιαν Ζλακώνη.
Η ακύρωση όμως, μιας εκ των παρουσιάσεων που είχαν προγραμματίσει, την εκμεταλλευθήκαμε και αναγκαστικά προσπαθούμε, έστω και την τελευταία στιγμή και με κάθε πρόσφορο μέσω να επιτύχουμε την προβολή της, για την οποία η συμβολή σας (στο μέτρο του δυνατού) θα είναι καθοριστική".