ΚΛΑΤΑΡΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ 70 000 ΕΥΡΩ

on Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Η πιο καλή δουλειά στον κόσμο... είναι εδώ


Η πιο καλή δουλειά στον κόσμο... είναι εδώ


Περισσότερα από εβδομήντα χιλιάδες ευρώ το 6μηνο προσφέρει τουριστικό πρακτορείο για όσους θέλουν να ζήσουν στη νήσο Χάμιλτον, στην Αυστραλία.

Εκεί, ο εργαζόμενος θα πρέπει να εγκατασταθεί σε σπίτι, που του προσφέρεται δωρεάν και να κάνει την περιήγηση του νησιού. Βασικό του μέλημα; Να γράφει κάθε εβδομάδα τις εμπειρίες του σε blog του τουριστικού πρακτορείου. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ξέρουν κολύμπι και να τους αρέσουν οι καταδύσεις.

Αυτό που πρέπει ακόμα να κάνουν, είναι να δίνουν τροφή στις χελώνες και να τακτοποιούν την αλληλογραφία. Η βρετανική εφημερίδα Guardian υπολογίζει ότι ο εργαζόμενος θα πρέπει να εργάζεται μόνο 12 ώρες το μήνα.

Επιπλέον του μισθού, παρέχονται τα αεροπορικά εισιτήρια, όλα τα έξοδα λειτουργίας και βέβαια όλα τα έξοδα μεταφοράς στο νησί για την καταγραφή των εμπειριών. Ο υπάλληλος μπορεί να απολαύσει και δωρεάν spa, για να γράφει τις εμπειρίες του στο blog! Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθυνθούν στο παρακάτω site.

http://www.islandreefjob.com/#/about-the-job/responsibilities

πηγή Ζougla.gr