ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΟΥΔΙ

on Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Επένδυση για ναυπήγηση πολυτελών σκαφών.

Επένδυση για ναυπήγηση πολυτελών σκαφών.

Μεγάλη ναυπηγική εταιρία έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τη δημιουργία σύγχρονου ναυπηγείου πολυτελών σκαφών στη περιοχή του Μαντουδίου «Κυμάσι». Σύμφωνη η τοπική κοινωνία και το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ ο Δήμαρχος Κηρέως, Πρόδρομος Ενωτιάδης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και η τελική υπογραφή δεν αργεί.

Το EVIAPORTAL επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Κηρέως, διαβάστε περισσότερα ...



Η ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε. δραστηριοποιείται ήδη στο Πέραμα, και οι πληροφορίες λένε, ότι εξετάζει και άλλους χώρους για τις εγκαταστάσεις της λόγω των επεκτατικών της σχεδίων. Πρόκειται για μια εταιρεία, η οποία ανήκει στους κυρίους Λειβαδάρα και Λουδάρο, με τους οποίους έχει ήδη μιλήσει ο Πρόδρομος Ενωτιάδης.

Κάθε επένδυση, που γίνεται στο Νομό έχει πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία, πόσο μάλλον σε μια περιοχή υψηλής ανεργίας, που έχει ταλαιπωρηθεί πολλάκις κατά το παρελθόν με διάφορους «επενδυτές», οι οποίοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο για τις εγκαταστάσεις του Πρώην Σκαλιστήρι, όσο και για την έκταση στο Κυμάσι, αλλά δυστυχώς μετά κανείς δεν τους ξανείδε…

Επομένως, δικαίως στην περίπτωση της ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε. ο Δήμαρχος και η τοπική κοινωνία του Δήμου Κηρέως χαμογελούν με ικανοποίηση και αισιοδοξία για τη θετική έκβαση των συζητήσεων.

Και μόνο η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στο Μαντούδι αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την οικονομία του Δήμου. Αναμένουμε λοιπόν σε λιγότερο από ένα μήνα να έχουν καταλήξει οι δύο πλευρές και να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος είναι ο Δήμαρχος Κηρέως, Πρόδρομος Ενωτιάδης από τις συζητήσεις, που έχουν γίνει μέχρι στιγμής μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των εκπροσώπων της ναυπηγικής εταιρίας, η οποία επιθυμεί να νοικιάσει τη δημοτική έκταση στο Κυμάσι, για 50 χρόνια, προκειμένου να φτιάξει μια νέα κατασκευαστική μονάδα στην περιοχή.

ΠΗΓΗ EVIAPRESS.GR