ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΚΥΡΟ.....

on Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

http://www.greece-ferries.com/images/islands/sporades/skyros/sporades_skyros_island_map_small.jpg
Η κυβέρνηση της καθυστέρησης

μετατρέπεται σε κυβέρνηση θεατής


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Defencenet, XTEΣ στις 11 π.μ. η Τουρκική φρεγάτα, «KEMAL REIS», τύπου Barbaros, παραβίασε τα Ελληνικά Χωρικά ΄Υδατα, γύρω από την νήσο Σκύρο.

Επίσης, μεταξύ 13.00΄και 14.00΄ 3 σχηματισμοί αποτελούμενοι από 16 Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F16, προέβησαν σε 4 παραβιάσεις του Εθνικού Εναερίου Χώρου μας, δυτικά της Λέσβου, μεταξύ Λέσβου και Χίου και Χίου – Σάμου.

Αιγαίο, όπως λέμε σουρωτήρι!!!
Αποδεδειγμένα, πλέον, η Ελληνική κυβέρνηση είναι απλά θεατής των εξελίξεων, απευχόμενη κάποια "δυναμική" κίνηση εκ μέρους των τουρκικών πλοίων ή πολεμικών αεροσκαφών...! Το μούδιασμα που φαίνεται στις μηδενικές αντιδράσεις τόσο του αρμόδιου υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Ε. Μεϊμαράκη, όσο και της κυρίας Μπακογιάννη, υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, αποτελεί πλέον χαρακτηριστικό γνώρισμα της αμυντικής πολιτικής των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή.
Διαφεύγει όμως της προσοχής των ανύπαρκτων πολιτικών μας πως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται για οδομαχίες μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομίας, αλλά για ξεκάθαρες προκλήσεις του στρατού της γείτονος και "φίλης" Τουρκίας!!! Η σοβαρότητα έχει χαθεί εκ μέρους τους, από τη στιγμή που επιτρέπουν την διοργάνωση "ταξιδίων αναψυχής" των τουρκικών πολεμικών σκαφών, μέσα σε Ελληνικό εναέριο χώρο αλλά και μέσα σε Ελληνικά θαλάσσια ύδατα.
Καμία δικαιολογία δεν μπορούν να προβάλουν πλέον, όσα περισσότερα και αν γνωρίζουν από όλους εμάς (που γνωρίζουν), επειδή η αμφισβητήσεις από πλευράς Τούρκων έχουν ξεφύγει πλέον από τη σφαίρα του θεωρητικού και έχουν περάσει σε έμπρακτες σταθερές και επαναλαμβανόμενες κινήσεις που παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο, ατιμωρητί!!!
Εάν οι κυβερνώντες δεν έχουν καμία διάθεση να διαμαρτύρονται όταν κάποιοι κλέφτες και καταπατητές παραβιάζουν το σπίτι τους και κλέβουν την περιουσία τους, δεν τους επιτρέπεται να δεικνύουν παρόμοια συμπεριφορά σε ζητήματα μείζονος εθνικού ενδιαφέροντος.
Δεν τους το επιτρέπει η θέση τους, αλλά κυρίως δεν τους το επιτρέπει ο Ελληνικός λαός και η Ελληνική ιστορία!!!
Μήπως κάποιος πρέπει να τους συνεφέρει λέγοντάς τους πως οι συγκεκριμένες παραβιάσεις και προκλήσεις δεν γίνονται σε κάποια μακρινή και αδιάφορη για εμάς χώρα, αλλά γίνονται εις βάρος της Ελλάδας;
Μήπως τελικά πρέπει να τους θυμίσουμε πως κατέχουν θέσεις από τις οποίες έχουν ζητήσει από τον Ελληνικό λαό και έχουν αποδεχθεί την ευθύνη υπεράσπισης των Ελληνικών δικαίων;

ΠΗΓΗ http://kostasxan.blogspot.com