ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

on Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΠΡΑΓΑ

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ (ξενάγηση πόλης )

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε ξενάγηση στα αξιοθέατα της παλιάς πόλης που τόσο ύμνησε ο Γκαίτε. Θα δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο, τον πύργο της πυρίτιδας, το αστρονομικό ρολόι, τον Καθεδρικό Ναό, την αριστουργηματική πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, το Εθνικό θέατρο κ.α.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.



2η ημέρα: ΠΡΑΓΑ (εκδρομή στη Δρέσδη)

Ξεκινάμε για τη Δρέσδη, τη «Φλωρεντία του Βορρά»,στη περιήγησή μας θα δούμε το Τσβί- γκερ, τμήμα των ανακτόρων από τους βασιλιάδες της Σαξονίας, την πρόσοψη του Αναγεννησιακού Ρεζιντέντσλος, το Δημαρχείο κ.ά. Επιστροφή το βράδυ στην πανέμορφη και στολισμένη Πράγα.



3η ημέρα: ΠΡΑΓΑ (Καστρούπολη)

θα θαυμάσουμε το επιβλητικό κάστρο Χρατσάνι (παλαιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας),από ψηλά θα δούμε την παραμυθένια πόλη της Πράγας . Ελεύθερος χρόνος. Για το
βράδυ σας προτείνουμε έναν περίπατο στην παλιά συνοικία Μάλα Στράνα (πανέμορφα σπίτια και γραφικοί δρόμοι), ή προαιρετική κρουαζιέρα στο Μολδάβα .



4η ημέρα: (200 χλμ.) ΠΡΑΓΑ (προαιρετικη εκδρομή στα Κάστρα Βοημίας)

Ελεύθερη ημέρα ή αναχώρηση για τη νότια Βοημία. Θα επισκεφθούμε τις γραφικές και πα- νέμορφες πολιτείες Μπουτεγιόβιτσε (γραφικά σπίτια, πανέμορφα καλντερίμια, επιβλητικές εκκλησίες),το Γοτθικό κάστρο Μέλνικ στη βασιλική πόλη του Μελνικ και στο από το 15΄αιώνα κάστρο του Sychrov. Επιστροφή στη Πράγα .Για το βράδυ προτείνουμε μετάβαση σε παράσταση Μαύρου Θεάτρου .



5η ημέρα: (250 χλμ.) ΠΡΑΓΑ (Κάρλοβι Βάρι) - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αναχώρηση καιολοήμερη εκδρομή στην όμορφη λουτρόπολη, το Κάρλοβι Βάρι, που ακούγεται σχεδόν σαν θρύλος στο βορρά, όπου βουνά, δάση και χωριά περνούν από τα μάτια μας στη διαδρομή σαν εικονογραφημένο βιβλίο. Η πανέμορφη λουτρόπολη θα μας εντυπωσιάσει με το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτίρια. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.



Δώρο η ημερήσια εκδρομή στην Δρέσδη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤO THL. 2221060908